«Люди платять за підігрів землі» – тернополянин про енергоефективність у місті

Опубліковано:
7 Лютого, 2022

Тернополянин Олег Синовець – представник у Тернополі Коаліції на захист громадянського суспільства, яка займається моніторингом стверджує, що роботи КП “Теплокомуненерго” та системи теплопостачання – неефективна.

На цю тему чоловік опублікував повідомлення у мережі Faсebook. Він зазначає, що у даному випадку, йдеться про житловий багатоповерховий будинок, що на вулиці Слівенська,15. Олег Синовець опублікував фото вулиці, на якій стоїть цей будинок. На світлині видно, що від будинку через двір «вималювалася» доріжка, на якій розтанув сніг. Це свідчить про те, що  підземна труба, яка йде від будівлі через двір – добре обігріває землю.  

«Енергоефективність по-тернопільськи.

По факту люди змушені платити не за обігрів місць загального користування, а за підігрів землі. Неефективність роботи КП “Теплокомуненерго” та системи теплопостачання є наслідком бездарної багаторічної роботи місцевої влади.

На фото вул. Слівенська, 15»,пише Олег Синовець.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теплопостачання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: