Богдан Юлик: «Перший рік роботи СК «Workout Hall» був непростим, але успішним»

Опубліковано:
7 Лютого, 2022

Десять постійно діючих секцій, соціальні ініціативи, участь спортсменів у змаганнях різних рівнів та організація масштабних чемпіонатів у Тернополі – все це про спортивний комплекс «Workout Hall», який нещодавно відзначив першу річницю діяльності. Засновник спорткомплексу Богдан Юлик каже, що СК – це втілення однієї із його мрій.

«Ні для кого з мого оточення не секрет, що я дуже люблю спорт, зокрема, бойові мистецтва. Як голова обласних федерацій тайського боксу та ММА, я знаю, як важливо спортсменам мати можливість займатися якісно. В залах, де є все для цього необхідне – від інвентаря та амуніції до професійних тренерів», – так на своїй сторінці у соцмережі написав засновник СК «Workout Hall» Богдан Юлик.

Тайський бокс, бокс, змішані єдиноборства ММА, таеквондо, фітнес, стретчинг, йога, флай-йога, дитяча гімнастика та тренажерний зал – саме такі секції представлені у спорткомплексі, де акцент роблять саме на бойових мистецтвах. Вихованці закладу впродовж року взяли участь у 30-ти  різних змаганнях, де успішно виборювати призові місця. 

Спортсменів, які займаються тайським боксом, тренує Юрій Сенів, який також є виконавчим директором обласної федерації тайського боксу.

«Наші спортсмени за рік здобули сотні нагород. А це свідчить про те, що наша робота правильна. Ми всіма силами намагаємось виховувати справжніх чемпіонів і справді раді, що в нас є такі перспективні вихованці. Звичайно, всі наші досягнення – це результат наполегливості спортсменів та якісної роботи тренерів. Не буває і без помилок, але я завжди кажу – працюємо і йдемо далі. Головне не перемога, а жага до неї. Час і старання завжди приносять результат», – переконаний Юрій Сенів.

Про розвиток спорткомплексу свідчить і те, що працювати сюди приходять кваліфіковані та досвідчені спортсмени. До прикладу, Микола Гринчук – чемпіон України з фрі-файту, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу серед професіоналів ММА, вже кілька місяців, як працює тренером з фріфайту та ММА в СК «Workout Hall».

«Я з власного досвіду можу сказати, що місце тренувань та наставники відіграють неабияку роль для спортсменів. У «воркауті» є все для того, аби виховувати достойних людей та справжніх бійців. Я щиро радий, що можу працювати з такою командою», – зауважує Микола Гринчук.

А команда працює наполегливо і злагоджено. Окрім участі у змаганнях вихованців «Workout Hall», спорткомплекс спільно зі спортивними федераціями ММА та тайського боксу зуміли провести в Тернополі Відкритий чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв ММА, Відкритий чемпіонат з тайського боксу та, навіть, Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA.

«Ми започаткували нові традиції на турнірах – учасники не платили стартових внесків, на призерів чекали фінансові винагороди, а для глядачів вхід був вільним. Ми таким чином втілюємо наше гасло «Давайте разом робити спорт доступним для кожного». Адже і безкоштовна участь спортсменів в таких чемпіонатах, і вільний вхід для глядачів допомагають популяризувати спорт, в даному випадку бойові мистецтва»,  – розповідає Богдан Юлик.

Спорткомплекс напрацював і ряд соціальних ініціатив. Окрім того, що заняття  безкоштовні для тих, хто представляє СК «Workout Hall», місто чи область на змаганнях різних рівнів, у закладі безкоштовно займаються й діти, які виховуються у багатодітних сім’ях та діти і дорослі з малозабезпечених родин.

Богдан Юлик каже, що всі добрі традиції, започатковані у перший рік роботи, продовжуватимуть реалізовувати і надалі. Більше того, засновник СК має ще багато ідей та задумів, над якими працює зі своєю командою: 

«Ми можемо говорити про те, що наш перший рік був непростим, але успішним. Маємо чимало здобутків, якими можемо похвалитися і маємо не менш амбітні плани на майбутнє. Тож, рухаємось вперед, до нових вершин!».

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Workout Hall, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: