У Плебанівці водій «Фольксвагена» в’їхав у житловий будинок

05.02.2022 23:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Теребовлянський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 21 листопада 2021 року у селі Плебанівка, що поблизу Теребовлі, інформує Терноград.

Вранці, близько 10.20, на вулиці Шкільній водій автомобіля “Фольксваген Гольф” не обра безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та в’їхав у житловий будинок.

У результаті ДТП транспортний засіб отримав механічні ушкодження.

Окрім того водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння кермувальник на місці події відмовився. Також відмовився і проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

На порушника склали адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судовому засіданні водій свою провину визнав.

Дослідивши матеріали справи, Теребовлянський районний суд постановив водія автомобіля “Фольксваген Гольф” визнати винним у вчиненні інкримінованих порушень і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Постанова судді 24 січня набрала законної сили.

Відразу ж після прийняття цього рішення водій-порушник подав до суду заяву з проханням відстрочити виконання постанови терміном на 6 місяців. Причину такого прохання він пояснював важким матеріальним становищем. Теребовлянський суд пішов назустріч порушникові і дозволив на півроку відстрочити сплату штрафу у розмірі 17000 грн.

Джерело: Терноград


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі