Тернопільські лікарі повідомили деталі смерті від коронавірусу 19-річного студента

Опубліковано:
4 Лютого, 2022

Днями у 2-й міській лікарні Тернополя помер 19-річний пацієнт, у якого підтвердили COVID-19.

В медзакладі хлопця лікували від пневмонії. Детальніше про смерть молодої людини розповіла директорка департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

«Особа не мала супутніх патологій від. Він знаходився на лікуванні всього 7 днів. Перед тим 10 днів лікувався амбулаторно, був десь на Львівщині, потім приїхав в Тернопіль до гуртожитку, самостійно приймав зарознижуючі препарати», – зазначила Ярмоленко.

Відомо, що хлопець поступив до лікарні вже у важкому стані.

«Діагностована була пневмонія. Швидкі тести і ПЛР-тести були від’ємними, це вже термін протікання захворювання був тривалий. Тільки дослідження альвеол, які взяли при житті? підтвердили, що була коронавірусна хвороба. Діагностовано в нього було ідіопатичну пневмонію з явищами фіброзу. Наразі відомо, що була спровокована і генетичність. Але це насторожує, коли молоді люди, активні в своєму житті, які не мали супутньої патології і стається такий нещасний випадок. Я співчуваю батькам. Викладачі відгукувалися, що він був надзвичайно активний. Це говорить про те, що коронавірус це грізне захворювання і вберегтися від страшних наслідків може допомогти тільки вакцинація», – додала директорка департаменту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хворі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: