Тернопільські правоохоронці розпочали 13 кримінальних проваджень за незаконне поводження зі зброєю

Опубліковано:
3 Лютого, 2022

З 17 січня в області розпочалася профілактична робота із виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів. Заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації.

Читайте також

На Тернопільщині затримали автокрадіїв з чужою іномаркою
У Тернополі п’яний водій перевозив зброю і наркотики

До проведення відпрацювання задіяні оперативники карного розшуку, співробітники управління превентивної діяльності, слідства, кінологи, кіберполіція та інші підрозділи поліції області. Упродовж двох тижнів з незаконного обігу було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї, понад три кілограми вибухової речовини, 368 набоїв, дві бойові гранати, один саморобний вибуховий пристрій. Предмети з обмеженим обігом направили на експертизу до Тернопільського наукового дослідного експертно-криміналістичного центру.

За виявленими фактами розпочато 13-ть кримінальних проваджень за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють шляхи надходження небезпечних предметів на територію Тернопільської області та нагадують, що особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Профілактичні відпрацювання триватимуть до 7 лютого.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/zbroya-ta-vibuxivka/na-ternopilshhini-trivayut-profilaktichni-zaxodi-z-viluchennya-iz-nezakonnogo-obigu-zbroji-bojepripasiv-ta-vibuxivki/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: