Випускники шкіл Тернопільщини уже можуть реєструватися на ЗНО

01.02.2022 19:50   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Випускники шкіл Тернопільщини уже можуть реєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання. Подача заявок почалася 1 лютого і триватиме до 9 березня. Абітурієнти можуть реєструватися на тестування з 13 предметів.

Обов’язковим буде тестування з української мови (або з української мови і літератури), математики, історії України та одного з навчальних предметів за вибором випускника: історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова. 

Цьогоріч можна безкоштовно скласти тестування з 5 навчальних предметів і обрати додаткові предмети за плату. Водночас комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти мають надіслати до 1 березня 2022 року. 

«Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти. Випускники минулих років мають можливість зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти», - розповідають в Українському  центрі оцінювання якості освіти. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі