Як вибрати шафу-купе: ключові параметри, на які варто зважати

Опубліковано:
1 Лютого, 2022

Коли настає час купувати шафу-купе, багато хто може розгубитися. На ринку такі предмети інтер’єру представлені у великій різноманітності, через що виникають сумніви щодо вибору. Проте якщо знати, на які критерії слід орієнтуватися, то проблем не виникне. Розкажемо про них докладніше.

3 важливі критерії вибору шафи-купе

Багато покупців перш за все звертають увагу на габарити та дизайн меблів. Ці параметри дійсно одні з ключових, проте є ще 3 характеристики, на які варто зважати:

  1. Форма.

  2. Тип фасаду.

  3. Матеріал.

Шафи-купе випускаються в різних конфігураціях. Найпопулярнішими є прямі та кутові моделі. Другі розділяються на Г-подібні та 5-стінні. Прямі – більш класичні моделі, які можна легко переставляти з місця на місце. Саме такі конструкції підійдуть, коли потрібна компактна шафа купе. Наприклад, в інтернет-магазині Dybok.ua є меблі шириною від 90 см. Кутові об’ємніші, проте вміщають більше речей. Але варто враховувати особливості таких конструкцій: при перестановці можуть виникати проблеми, адже кутові шафи встановлювати потрібно саме в кут, тоді як прямі – біля будь-якої стіни.

Ще варто звернути увагу на фасад. Він може бути скляним (чи дзеркальним) та з ДСП/МДФ. Перші ефектніші, візуально роблять приміщення світлішим та ширшим, але моделі зі скляним (дзеркальним) фасадом досить вимогливі до утримання. Їх потрібно буде регулярно протирати та полірувати, бо на виробах дуже помітні пил, сліди від рук та плями.

Ще один важливий параметр – матеріал. Від сировини залежить не тільки довговічність виробу, але й ціна. Більшість сучасних меблів виготовляють із плитних матеріалів: ЛДСП, ДСП, МДФ. Вони дешевші, через що й ціна виробів нижча, а за естетикою та практичністю вони не поступаються конструкціям із дерева.

Dybok.ua: великий вибір бюджетних меблів

Крім конструкційних параметрів, важливим критерієм при виборі шафи-купе є ціна. Вона залежить від таких факторів, як матеріали, тип фасаду, розмір, дизайн тощо, а також від магазину. Багато сайтів роблять велику накрутку, через що здається, що меблі коштують дорого. Проте якщо замовляти шафу-купе в інтернет-магазині Dybok.ua, то можна зекономити.

Компанія спеціалізується на продажу бюджетних предметів інтер’єру від відомих українських виробників, а ще часто проводить акції, надає знижки. До того ж у деяких випадках Dybok.ua навіть бере на себе оплату за доставку в будь-яке місто України, через що купувати меблі в цьому інтернет-магазині дійсно вигідно та зручно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купити, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шафа-купе
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: