Юна спортсменка з Бережан здобула перемогу на чемпіонаті України з легкої атлетики

Опубліковано:
31 Січня, 2022

Учениця Бережанської дитячо-юнацької спортивної школи Тетяна Когут виборола перемогу на чемпіонаті України з легкої атлетики. Дівчина показала відмінні результати під час бігу на дистанції 2000 метрів з перешкодами. Про це повідомили представники  Федерації легкої атлетики Тернопільської області:   

Читайте також

Спортсменка Тернопільського «Інваспорту» Руслана Муравська – чемпіонка Європи з легкої атлетики

«Медальний залік легкоатлетів відкрито. 

Вітаємо вихованку Бережанської ДЮСШ Когут Тетяну з успішним стартом в цьому сезоні. На чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів в Сумах в бігу на 2000 м з перешкодами, Тетяна впевнено здобула перемогу. Тренують талановиту спортсменку Володимир та Богдан Дуда. Добре виступили і інші учасники, хоча і не здобули нагороди. Також в бігу на 2000м з перешкодами Сулило Дмитро зайняв шосте місце; Танасійчук Ігор в потрійному стрибку – четвертий; Прокопець Максим в штовханні ядра – сьомий. Спортсмени представляють обласну ДЮСШ, тренери Богдан та Оксана Дуда, Васірук Михайло, Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід.Не вдалося пробитися в фінальну частину Клименко Максиму (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Данилюк Олег, Клименко Олена), який пробіг 200м з високим результатом 23.37 сек. Бажаєму успіхів в дальніших стартах», – йдеться у повідомленні.

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #легка атлетика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: