Мільйони у Борщівській ОТГ як ціна за свого «смотрящого» для Офісу президента   

Опубліковано:
31 Січня, 2022

Відлуння політичної кризи зі столиці докотилося і до найвіддаленіших куточків країни. На тлі різкого падіння рейтингів, як самого Зеленського, так і його партії «Слуга народу», можливих дострокових парламентських виборів вже цієї осені, місцеві осередки по всій країні отримали завдання негайно привести до «влади» своїх людей. Слуги, які на місцевих виборах не повторили феєричного успіху своїх побратимів з Верховної Ради, завчасно розставили у більшості рад своїх секретарів, що давало шанс для реваншу. Найшвидше за виконання наказу з Банкової взялись у Борщівській ОТГ, яку курує особисто голова тернопільських слуг нардеп Гевко.

На останній сесії у грудні 2021 року, як і у попередні роки, рутинно приймався бюджет на наступний 2022 рік. Депутати мирно тиснули на кнопки, мріючи про веселі Новорічні свята, багату коляду та купання в ополонці. Проект рішення про перегляд структури апарату міської ради із зменшенням на одного заступника голови, яких у нього чотири, був підтриманий усіма. Позаяк, його ініціював член коаліції у міській раді, в яку входять партії: Батьківщина, Слуга народу, Свобода та За майбутнє. За зменшення штату голосували і партії, що ідеологічно не підтримують політику Зеленського-Коломойського, а саме –  Європейська Солідарність та Сила Людей. Усі дружно «розбрились» по хатах прикрашати ялинки та дідухи.

Прозріння наздогнало невдовзі, після новорічного похмілля. Виявилося, що коаліції вже не існує. Партії Слуга народу, Свобода та За майбутнє хочуть не просто зменшити одного заступника голови ОТГ, а вимагають на його місце призначити колишнього голову Борщівської РДА. Цей слуга, тимчасово, після програшу на виборах мера Борщівської ОТГ, «ошивається» в Чорткові. Для нього навіть створили єдиний у області відділ патронатної служби при голові РДА. Та це лише початок. Об’ївшись олів’є та “оселедця під шубою”,  команда Зеленського-Коломойського почала збирати підписи про недовіру міському голові Чопику І.К. та перевибори на осінь 2022 року. Стало зрозуміло, чому так рясно засіяв Борщівську ОТГ нардеп Гевко. Жодній громаді в області і не снилось більше 200 мільйонів гривень державних коштів на рік: дорога через місто – 147 млн, площа – 26 млн, добудова очисних споруд та школи – майже 40 млн, а ще новий стадіон, і все з однією метою: мати голову громади від ЗЕ-КО «Слуга народу» та доповісти про перемогу в Київ.

Схоже,  Зеленського не навчив досвід Януковича і Ко. Обкрадати одні  громади  для  створення  ілюзії процвітання в окремій, підконтрольній – це стиль олігархії з якою так натхненно бореться в телевізорі президент. Тим часом, його слуги грабують державу і громади, плюють на Закон та думку людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слуга народу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: