Скористався відчиненим багажником: у Тернополі крадій витягнув електроінструменти

Опубліковано:
28 Січня, 2022

До Тернопільського районного управління поліції звернувся 48-річний житель обласного центру, який повідомив про крадіжку з його автомобіля. В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника.

Читайте також

У Тернополі активізувалися кишенькові злодії: жительку міста обікрали прямо на зупинці біля автовокзалу
Поки була в літній кухні: на Шумщині зловмисниці скористалися, що господині немає вдома і винесли чимало ювелірних виробів
Повірив новому знайомому: у Тернополі в жителя Збаража вкрали 40 тисяч

Як з’ясували поліцейські, ним виявився раніше судимий 31-річний житель обласного центру. Потерпілий залишив автомобіль у дворі біля будинку, а багажник не замкнув. Злодій без особливих зусиль викрав з транспорту набір електроінструментів. Крадене одразу заніс у ломбард.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Зловмисник невдовзі постане перед судом.

Поліцейські нагадують водіям не забувати про заходи безпеки, не залишати автомобілі незамкненими без нагляду навіть на декілька хвилин.

Увагу злочинця можуть привернути речі, які можна легко здати в ломбард чи продати задешево: автомагнілоли, відеореєстратори, мобільні телефони, інструменти.

З салонів авто також пропадають сумки і барсетки з грошима та документи. При цьому злодії псують замки дверей, розбивають скло та часто спричиняють більші збитки, аніж вартість викраденого майна. Пам’ятайте –  все дороговартісне майно та готівку потрібно забирати з автівки! Про це інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: