21 січня в Лесиному виші відбулось святкове дійство – вручення дипломів випускникам освітнього рівня «Магістр» випускникам інформаційних технологій і математики, фізичної культури спорту та здоров’я та міжнародних відносин. Захід мав назву «Від магістерської до професорської мантії». Випускників прийшли привітати ректор вишу Анатолій Цьось, поважні гості, декани, викладачі, друзі та батьки.

Цьогоріч диплом магістра найбільшого вишу Волині отримало близько 939 випускників.

В стіни Лесиного вишу прийшли привітати випускників шановані гості, серед яких: Ірина Констанкевич, депутатка Верховної Ради України, професорка та докторка філологічних наук, Ірина Чебелюк, заступниця голови Луцької міської ради, Володимир Захожий, директор Департаменту сім’ї і молоді Луцької міської ради, Віктор Левандовський, керівник ІТ-компанії «Internet Devels» член наглядової ради Лесиного вишу.

Першим до випускників із вітальним словом звернувся ректор Анатолій Цьось: «Дорогі магістри, дорогі наші випускники! В першу чергу вітаю вас із закінченням нашого славного, нашого найкращого Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ви закінчили університет, який має 80-літню історію. Ви закінчили університет, який зберігає і примножує найкращі освітні традиції, які були і є в нашому краї. Ви закінчили університет, який в основу поклав якість освіти і ті рейтинги, які зараз є, і те визнання в Раді Європи, яке зараз є, дійсно показує, що у нас якісна освіта. Диплом Волинського національного університету імені Лесі Українки є надійним фундаментом для майбутньої професійної діяльності та успішного розвитку вас як особистості. Далі все залежить від вас, від вашої активності і від вашої самоосвіти. Роби справу чесно, і твоє до тебе прийде. Пам’ятайте ці слова. Вони є абсолютно справедливими. Лише від вашої активності, залежить, яких результатів ви досягнете. Щиро вам бажаю удачі, щасливого і гарного життя та бути здоровими. Завжди пам’ятайте і любіть найкращий Волинський національний університет імені Лесі Українки».

На завершення дійства ведучі звернулись до гостей і від імені сьогоднішніх випускників висловили щиру вдячність професорсько-викладацькому складу ВНУ імені Лесі Українки, який у самовідданій праці передавав свої знання, ділився життєвим досвідом, допомагав набувати найкращих людський якостей. Випускникам побажали щасливої долі, міцного здоров’я, впевненості у своїх силах, сміливих планів і здійснення мрій.

Фотограф: Олег Бурлака.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: