Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю

Опубліковано:
26 Січня, 2022
Під час урочистостей з нагоди Дня Соборності України підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Хмельницькою, Тернопільською та Чернівецькими обласними радами.

Читайте також

«Саме потужна і дієва територіальна оборона здатна зупинити агресивні плани ворога», – Михайло Головко
Раритетне фото Степана Бандери, яке переховували десятиліттями, передали до тернопільського музею
Із смолоскипами в руках сотні тернополян вийшли на ходу пам’яті Степана Бандери (фото)
 
Голова Тернопільської облради Михайло Головко наголосив на тому, що Тернопільщина зацікавлена у подальшому поглибленні, зміцненні та розширенні економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.
 
– Запланована співпраця у розвитку місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади; екології та охороні навколишнього природного середовища; галузях освіти, науки, культури та охорони здоров’я; фізичної культури та спорту; інвестиціях. Підписавши Меморандум, ми домовилися спільно здійснювати заходи щодо координації дій, спрямованих на зростання соціально-економічного потенціалу громад; організації проведення спільних заходів: конференцій, семінарів, виставок, робочих зустрічей та інших заходів, у тому числі міжнародних, спрямованих на вирішення питань, що становлять взаємний інтерес; здійснювати обмін інформацією щодо досвіду успішного виконання повноважень органами місцевого самоврядування та розвитку територіальних громад,  повідомив Михайло Головко.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: