На Тернопільщині судитимуть водія, який вчинив смертельне ДТП біля Шибалин

Опубліковано:
26 Січня, 2022

На Тернопільщині судитимуть водія, який вчинив смертельне ДТП біля села Шибалин. Тоді загинуло двоє людей і одна – травмувалася. В обласній прокуратурі повідомили, що обвинувальний акт уже скерували до суду:

«Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно водія, що у стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП, в якому загинули 2 людей, ще 1 травмовано (ч. 4 ст. 286-1 КК України). За матеріалами слідства, близько 1 години ночі 24 жовтня 2021 року автомобіль Mitsubishi– GALANT, під керуванням нетверезого водія, вилетів на узбіччя дороги поблизу с. Шибалин Тернопільського району, де зіткнувся з електропорою й перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 2 пасажирів авто, 1 пасажирку госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями», – повідомляють у прокуратурі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: