Дмитро Штокалюк відомий у Тернополі як графолог, фізіогноміст, психолог та астролог. Також він автор цікавої книги «Графологія про «зелену владу» та «народних обранців». У ній подано психологічні профілі  і розкрито  індивідуально-психологічні риси представників виконавчої і законодавчої гілок влади, народних депутатів. Видання присвячене ветеранам московсько-української війни, волонтерам і свідомим українцям.

Як на мене, то найцікавішим є розділ про «Вираженість графологічних підписів в «зелених» та інших народних депутатів України». Тим більше, що підписи бувають прості, а бувають такі карколомні, що при їхньому спогляданні «відвисає» щелепа. До слова. Колись у далекі студентські роки вивчала для себе науку графологію і при її практичному застосуванні пересвідчилася, як багато може розказати почерк про того, кому він належить.

Таке собі загадкове і невидиме «дзеркало», яке завжди присутнє в «наших руках». У згаданій книзі представлені графічні таблиці, де у відсотковому співвідношенні через вигляд підписів (їхній розмір, форму та довжину, нахили і з’єднання певних букв, відсутність заголовних букв, наявність і відсутність підкреслень і перекреслень тощо – можна визначити, які психологічні риси присутні у характері тієї чи іншої особистості. В праці подано психологічні профілі та розкрито психологічні риси низки політиків, зокрема Володимира Зеленського, Андрія Єрмака, Анни Коваленко, Андрія Тарана, Владислава Криклія, Віктора Ляшка, Вадима Пристайка, Дениса Шмигаля, Івана Баканова, Любомири Мандзій та інших. Цікава характеристика підпису А. Авакова, ось дещиця цитати (скорочений варіант): «Різкий, норовистий та жорсткий сенсорик, який впевнено почувається в агресивному середовищі, де панує конкуренція, адже вміє постояти за себе. Впевнений, гримучий, контактний та логічний реаліст, швидко спалахує, але разом з тим й швидко холоне. Прямолінійний та безпардонний у спілкуванні. Намітивши мету, рішуче крокує до неї, незважаючи на перешкоди. Вольова особа, яку важко зламати».   

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпис, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: