Громадський діяч і депутат Михайло Тимошик став членом Наукового товариства імені Шевченка

Опубліковано:
25 Січня, 2022

Громадського діяча і депутата Михайла Тимошика прийняли до Наукового товариства імені Шевченка. Посвідчення члена цього товариства йому вручили під час вручення талановитим жителям Тернопільщини Всеукраїнської літературно-мистецької премії Братів Лепких. Про це він написав у мережі Facebook:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

«Докладено чимало зусиль для розвитку та популяризації культури на Тернопільщині», – Михайло Тимошик
«Тернопільщина багата на талановитих особистостей про яких ми маємо пам’ятати», – Михайло Тимошик

«Вручення Всеукраїнської літературно-мистецької премії Братів Богдана та Левка Лепких за 2021 рік відбулося 21 січня 2022р. у Тернопільській обласній філармонії.

В свою чергу висловлюю щиру подяку доктору медичних наук, професору, академіку Академії медичних наук, керівнику Тернопільського осередку НТШ Михайлу Андрейчину за можливість долучитися до членів Наукового товариства імені Шевченка і отримати посвідчення.

Наукове товариство імені Шевченка (НТШ) — це всесвітня українська академічна організація, багатопрофільна академія наук українського народу. Одна з найдавніших українських громадських наукових організацій, яка працює для потреб рідної, суверенної науки та її тісного зв’язку з міжнародними науковим інституціями. Ідеям становлення національної науки як основної мети товариства служило чотири покоління членів НТШ – будівничих одного з найдавніших храмів науки і першої неофіційної академії наук в Україні», – пише Михайло Тимошик.

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: