Микола Люшняк зустрівся з військовослужбовцями підрозділу 44-ої окремої артилерійської бригади ЗСУ

Опубліковано:
24 Січня, 2022
До військовослужбовців першого окремого дивізіону 44-ої окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола, що дислокується у Чорткові, завітав народний депутат, голова обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Микола Люшняк.

Читайте також

Подяка за лікування: Микола Люшняк передав фтизіопульмонологічному центру веносканер
«Теребовлянська громада крокує в ногу з часом, але й демонструє любов та пошану до віковічних традицій», – Микола Люшняк на різдвяному фестивалі
«Аби наша держава була сильною, ми маємо не стояти осторонь того, що відбувається», – очільник «УДАРу Віталія Кличка» на Тернопільщині Микола Люшняк
 
У рамках зустрічі парламентарій оглянув умови, в яких проживає особовий склад, а також обговорив основні напрямки подальшої співпраці з командиром Станіславом Храптовичем.
 
– Хоч Микола Володимирович учора побував в нас вперше, та підтримку з йогу боку ми відчуваємо вже давно – і регулярна матеріальна допомога, і організація масштабного концерту до 30-річчя Збройних Сил України. Приємно, що народний депутат знаходить час, аби поспілкуватися з військовослужбовцями. Ми дуже поважаємо цю людину. У рамках зустрічі обговорили подальшу співпрацю стосовно відновлення військової автомобільної техніки, адже є проблема у відсутності необхідних запчастин. Микола Володимирович запевнив, що готовий допомагати нашому підрозділу у проблемних питаннях,– розповів командир дивізіону 44-ї окремої артилерійської бригади підполковник Станіслав Храптович.
 
Під час зустрічі народному депутату вручили пам’ятні подарунки, серед них – дерев’яний виріб, виготовлений колишнім військовослужбовцем підрозділу.
 
Микола Люшняк каже, військовослужбовці – опора нашої держави, саме тому важливо, аби вони відчували як матеріальну, так і моральну підтримку.
 
– Радий, що мав нагоду познайомитися із першим окремим дивізіоном 44-ої окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола. Вони – відважні, сильні та патріотичні. Після відвідин підрозділу я вкотре переконався, що Україна має надійну опору – людей, які в будь-яку хвилину готові дати відсіч агресору. Я пишаюся нашими військовослужбовцями. Разом із командиром ми домовилися про подальшу співпрацю. Намагатимуся допомагати дивізіону, щоб внести свою лепту в захист Батьківщини,– наголосив Микола Люшняк.
 
null

 


null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: