Вічна пам’ять: на Тернопільщині помер відомий лікар

Опубліковано:
24 Січня, 2022
Учора, 23 січня, передчасно пішов з життя хірург вищої категорії з Чорткова.

В ДУ ТОЛЦ повідомили, що на 58-му році життя, перестало битися серце чудової людини, батька, чоловіка, професіонала своєї справи, хірурга вищої категорії хірургічного відділення КНП Чортківської ЦМЛ – Чайчука Віталія Івановича.

“Колектив ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України” висловлює щирі співчуття генеральному директору Чайчук Оксані Тимофіївні з приводу важкої втрати, передчасної смерті її чоловіка – Віталія. У цей важкий час, ми разом з Вами схиляємо голови у скорботі. Пішла з життя дорога для Вас людина. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини… Нехай світла пам’ять про Вашого чоловіка назавжди залишиться в серцях рідних та близьких, а Бог дасть Вам сил пережити цю непоправну втрату. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи… Світла пам’ять!”,  йдеться у повідомленні ДУ ТОЛЦ. 

Співчуваємо рідним та близьким померлого…

 

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #помер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: