Олега Струня, який на смерть збив двох дівчат і втік, Тернопільський апеляційний суд випустив під домашній арешт

Опубліковано:
23 Січня, 2022

Екс-податківця Олега Струня, який 15 років тому на смерть збив двох дівчат і втік з місця події, 20 січня апеляційний суд випустив з-під варти під домашній арешт.

Читайте також

Водій, який скоїв смертельну ДТП 15 років тому, після завершення слідства може вийти на волю

Про це пише сестра-близнючка дівчини, яку 15 років тому збив Струнь – Зоряна Кравець.

“Вбивцю двох дівчат випустили на волю. Наші серця просто розриваються від болю. Вбивцю Олега Струня таки відпустили під домашній арешт, людину яка вбила на смерть двох юних дівчат і переховувалася всі 15 років просто так взяли і відпустили додому. Дякуючи нашому Тернопільському апеляційному суду і особливо суддям Тихій Ірині Миколаївній ( головуюча судя https://www.facebook.com/profile.php?id=100021587252273 ), Галіян Людмилі Євгенівній і Сарановському Василю Ярославовичу ,які так доброчесно відпустили ВБИВЦЮ на волю”, – написала Зоряна Кравець.

За словами потерпілої, вище вказані судді не повідомили потерпілих та не вислухали їхню думку, та думку їхнього захисника.

“20 січня за пів год до початку суду повідомили прокурора не назвавши при цьому справу за якою її викликають. Від цього всього постає одне лиш питання чи знав про це все голова апеляційного суду Гірський Б. О. https://www.facebook.com/profile.php?id=100069157061420 та в яку суму це все обійшлося сім’ї Струня”, – відзначила Зоряна Кравець.

Нагадаємо, до поліції Тернополя 29 червня 2021 року надійшла заява від чоловіка, який розповів, що 15 років тому в селі Петриків скоїв смертельну аварію та втік. Тоді під колесами його автівки загинули дві подруги 16 та 17 років. Одразу після зізнання підозрюваного затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Тоді, у 2005-му, ця трагедія сколихнула всю Україну. Батьки загиблих дівчат пережили справжнє пекло, адже вбивця їхніх дітей був на волі. Удар авто був настільки сильним, що одній із них відірвало голову, яку горе-водій просто забрав із собою, а вже після похорону якось підкинув у посадку.

Підозрюваним виявився тоді ще працівник податкової – Олег Струнь.

16 років чоловік переховувався в Росії, а у 2021 році повернувся та пішов у поліцію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Струнь, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: