Гуляш зі свинини: простий і смачний рецепт

23.01.2022 19:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Ще кілька років тому цей м’ясний продукт можна було зустріти на будь-якому столі, він був чимось на зразок класичного елемента радянського обіду. Рецепт приготування гуляшу з свинини з підливою і по нинішній день не втратив своєї популярності, оскільки є простим і не витратним фінансово. Соус тут являє собою мікс з овочів і солодкої томатної пасти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Цікаве про квасолю та тушковані свинячі ребра з нею
Рецепт пісного салату з сухариків і квасолі на Святий вечір
М’ясо до новорічного столу: буженина у трьох маринадах

Інгредієнти:

свиняче філе – 440 г;
цибулька – 1 шт.;
пісок цукровий – 1 ч. л.;
масло – 9 ч. л.;
борошно – 2,5 ч. л.;
паста помідорна – 1,5 ст. л.;
червоний перчик – ? ч. л.;
сіль;
лист лавра.

Спосіб приготування:

Поріжте філе на середні шматочки, щоб вони змогли добре протушкувати.
Смажте підготовлені брусочки на жирі, вытапливаемом з м’яса.
Нашаткуйте цибулю так дрібно, наскільки можливо. Покладіть обсмажуватися в сковороду.
Поки гуляш із смачною свинини приготувався не до кінця, посоліть, поперчіть.
Через чверть години покладіть борошно і злегка обсмажте її до золотого відтінку.
Висипте цукор і викладіть томатну пасту, все перемішайте.
Залийте всі компоненти окропом, щоб вони сповна їм вкрилися. Покладіть лаврушку, щільно накрийте підходящої кришкою і тушкуйте протягом півгодини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews