Жителів Тернопільщини закликають утриматися від прогулянок по замерзлих водоймах

Опубліковано:
23 Січня, 2022

Жителів Тернопільщини закликають утриматися від прогулянок по замерзлих водоймах. Зокрема, працівники Ювенальної превенції ВП 1 м. Бережани наголошують, що товщина криги не достатня для того, аби можна було безпечно по ній ходити:

Читайте також

У Тернополі на ставі чоловік врятував двох жінок, які провалились під лід (Відео)
На Тернопільському ставі під кригу провалилися дві жінки

«До нас повернулись морози та водойми вкрились кригою, проте лід все ще доволі тонкий. Все більше жителів міста відправляються на замерзлі ставки для прогулянок і риболовлі. З метою недопущення нещасних випадків на кризі, поліцейські Ювенальна превенція ВП 1 (м. Бережани) спільно із ДСНС міста Бережани проводять лекції щодо правил безпеки під час відпочинку на замерзлих водоймах. Також на водоймі були присутні діти, із батьками, які наглядали за малюками, проведена роз’яснювальна лекція, щодо забезпечення максимальної безпеки для дітей, що проводять свій час на льоді», – повідомляють працівники Ювенальної превенції ВП 1 м. Бережани.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: