Взяв хабар 2400 доларів США – судитимуть головного інспектора відділу ДСНС

21.01.2022 12:42   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області, який отримав 2 400 доларів США за вплив на прийняття рішення щодо працевлаштування у підрозділі ДСНС (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Читайте також

Взяв понад 1000 євро: викрили тернополянина, який за хабар впливав на депутатів міськради
У Тернополі п’яний водій безуспішно намагався відкупитися від патрульних
У Тернополі викладач автошколи за вимагання хабаря заплатить 34 тисячі штрафу

За версією слідства, посадовець пообіцяв місцевому жителю за вказану суму працевлаштування в одному з підрозділів УДСНС в Тернопільській області Претендент на роботу звернувся до правоохоронців із заявою про злочин і працівника ДСНС затримали під час одержання ним неправомірної вигоди.

Розслідування здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі