Митрополит Василій Семенюк нагородив священників, які служать за кордоном

Опубліковано:
20 Січня, 2022

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк нагородив священників,  які служать за кордоном. Він вручив їм відзнаки за сумлінне і добре служіння на благо Української греко-католицької церкви та українського народу. Про це повідомили у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії. 

Читайте також

Великоднє послання архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка
Різдвяне послання архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка на 2021 Рік Божий
Великоднє послання архиєпископа та митрополита Василія Семенюка

«Митрополит надав право носіння набедреника о. Марку Ярославу Семегену – настоятелю собору Святої Софії у місті Римі, президенту товариства «Свята Софія» та о. Августину Зоряну Атаманюку, який здійснює служіння у німецьких парафіях міста Дахау та околицях, відповідальний за душпастирство молоді у парафії Успення Пресвятої Богородиці, служить капеланом у будинках престарілих та клініці міста Дахау, крім цього о. Августин ділиться цінним досвідом з пасторальної психопедагогіки зі студентами старших курсів Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патріарха Йосифа Сліпого. Набедреник – церковна відзнака, яка носиться на правому бедрі й символізує духовний меч священнослужителя, а саме Слово Боже, яким він озброєний для боротьби з невір’ям і нечестям за правду й справедливість, означає перемогу Господа над смертю», – розповідають в архиєпархії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семенюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: