У Бережанському музеї подарують книжки тим, хто 19 січня зробить селфі у музеї

Опубліковано:
19 Січня, 2022

Працівники Бережанського Музею Книги обіцяють у подарунок книжку кожному, хто 19 січня зробить селфі у музеї. Таку акцію проводять з нагоди Дня музейного селфі, який відзначають саме 19 січня. Про це працівники закладу написали у мережі facebook:

«19 січня 2022 року – День музейного селфі.

Цей день був заснований Мар Діксон, мамою з Лондона, яка веде сайт про музеї, мистецтво та культуру. Діксон заявила, що її метою було створити одноденну акцію, яка підвищить поінформованість про великі колекції, що зберігаються у музеях. Перший День музейних селфі було проведено у січні 2014 року. З моменту його створення багато музеїв по всьому світу приєдналися до цієї акції, а тисячі людей з усього світу розмістили свої музейні селфі у соціальних мережах.

До акції може долучитися кожен, адже це дуже просто.

Достатньо лише зробити селфі на фоні музейного експоната, який вам найбільше сподобався. Розмістити цю світлину 19 січня на своїх сторінках у соцмережах – і Ви учасник флешмобу!

Учасники, які зроблять світлини в Бережанському міському музеї книги і запостять їх на своїй сторінці Facebook з активним хештегом #MuseumSelfie – отримають у подарунок цікаву книгу з музейної скарбниці», – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/MuzejKnygyBerezhany/posts/1429537427441452

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: