Уродженці Тернопільщини в Італії зібрали допомогу для українських бійців

Опубліковано:
19 Січня, 2022

Українці в Італії – багато з яких уродженці Тернопільщини, зібрали допомогу для бійців російсько-української війни. Зокрема, серед доброчинців, мешканці села Жуків, що на Бережанщині. Вони передали воїнам їжу та медикаменти. Про це у мережі Facebook написала Вікторія Скиба.

«У суботу 15 січня 2022 року асоціація «Україна-Фріулі» провела в італійському місті Удіне черговий збір кави, смаколиків та ліків для наших захисників. Велика подяка українській громаді зі всіх чотрирьох провінцій регіону Фріулі, яка активно відгукнулась на нашу ініціативу: цього разу смаколики отримають підопічні солдати з 7-ми підрозділів та поранені Київського військового госпіталю. Окрема подяка Юрію Вороні та Віталію Юськіву за перевезення у Україну та сім’ї Постолан, які відправлять передачі адресатам. Наступного тижня відправимо додатково смаколики для добровольців ДУКу через львівський благодійний фонд Уляни Кузик, які доставить Віталій Христовий, та для поранених Вінницького військового госпіталю, які доставить в Григорій Новенюк», – пише Вікторія Скиба.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #італія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: