81-річну пенсіонерку на Збаражчині ошукали під приводом обміну «старих» грошей на «нові»

Опубліковано:
19 Січня, 2022

У жительки села Малий Ходачків  Великобірківської громади невідома жінка видурила 44 000 тисячі гривень. Зловмисниця назвалася соцпрацівницею.

До помешкання самотньої пенсіонерки прийшла невідома жінка. Потерпіла, котрій 81 рік, не змогла описати зовнішності незнайомки, лише пам’ятає, що та говорила їй про грошову реформу, що будуть обмінюватися «старі»  гроші на «нові». Після того, як зловмисниця пішла, з помешкання зникли 44 000 гривень, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Поліцейські Збаразького відділення поліції вживають заходів, аби встановити особу зловмисниці. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Жителів області правоохоронці застерігають не довіряти незнайомим людям, не впускати їх до помешкань і не вірити словам про грошову реформу, про  вигідний обмін грошей чи інші шахрайські вигадки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: