Тернополянин увірвався до помешкання сусідки, вимагав гроші і забрав планшет

Опубліковано:
17 Січня, 2022

Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище інкримінують працівники Тернопільського райуправління поліції 41-річному жителю обласного центру. Чоловікові уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. 

Четвертого січня на лінію “102” надійшло повідомлення від тернополянки, 1936 року народження. Жінка повідомила, що сусід, який мешкає з нею на одній сходовій клітці, постукав у двері та попросив води.

Коли вона відчинила, він, погрожуючи ножем, забіг до квартири та почав вимагати гроші. Пенсіонерка віддала йому 150 гривень. Нападник, тікаючи, прихопив із собою ще й планшет. Його здав до ломбарду за 750 гривень. 

Проведеними слідчо-оперативними заходами, працівники кримінальної поліції встановили місцеперебування нападника. Чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, зберігання наркотиків та інші правопорушення. Зізнався він і у розбої. 

Тернополянину оголосили підозру згідно ч.3 ст 187 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/cholovika-yakij-napav-na-susidku-zatrimali-ternopilski-policzejski/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розбій, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: