На Тернопільщині правоохоронці затримали директора лісгоспу на хабарі у 25 тисяч гривень

Опубліковано:
15 Січня, 2022

У четвер, 13 січня, директора комунального лісгоспу Тернопільської райради затримали під час одержання 25 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Читайте також

Взяв понад 1000 євро: викрили тернополянина, який за хабар впливав на депутатів міськради
У Тернополі п’яний водій безуспішно намагався відкупитися від патрульних
У Тернополі викладач автошколи за вимагання хабаря заплатить 34 тисячі штрафу

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області та слідчі поліції області задокументували отримання неправомірної вигоди директором одного з комунальних лісогосподарств райради. Крім того, він є чинним депутатом райради.

Про це у п’ятницю, 14 січня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У четвер, 13 січня, він одержав 25000 гривень неправомірної вигоди за безперешкодний відпуск лісопродукції та вивіз її з території лісогосподарства. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання  про обрання запобіжного заходу.

Фігуранту може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська обласна прокуратура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: