До 500-річчя Чортківської магдебурії у місті створять парк

Опубліковано:
14 Січня, 2022

До 500-річчя Чортківської магдебурії у місті висадять тисячі дерев, створять парк. Про це повідомляють у Чортківській міській раді: 

Читайте також

33 ноутбуки отримають освітяни Чортківської громади
У Чорткові шукають вандалів, які понищили різдвяний намет

«З нагоди відзначення 500-ліття Чортківської магдебурії навесні 2022 року буде висаджено декілька тисяч дерев у різних районах міста і у селах громади. Цілий парк плануємо заснувати на зеленій зоні на вулиці Шопена, неподалік шлюзів на річці Серет. Для цього є ділянка площею 3 га, половину з якої – відведемо під майбутній парк. Ця територія передбачена генеральним планом міста саме як рекреаційна. Коли розпочнуться роботи – поки що не визначили. До висаджування дерев зможуть долучитися всі охочі», – розповідають у Чортківській міській раді.

Також жителів Чорткова закликають долучитися до вибору назви парку.  Автор найкращого варіанту отримає у подарунок другий том.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: