Дмитро Підручний вперше в сезоні фінішував у топ-10 гонки Кубка світу

13.01.2022 19:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Сьогодні на етапі Кубка світу з біатлону в німецькому Рупольдингу відбулася спринтерська гонка, в якій найкраще в сезоні виступив тернополянин Дмитро Підручний. Наш спортсмен вперше в сезоні потрапив до десятки кращих і фінішував на високому 7-му місці.

Читайте також

В організмі тернопільського призера міжнародних змагань з біатлону виявили допінг
Двадцять з двадцяти: Олена Білосюк (Підгрушна) завдяки чистій стрільбі фінішувала 13-ою
На етапі Кубку світу завершилися спринтерські гонки. Якими були тернополяни?

Причому так вдало виступив Дмитро ще й припустившись однієї хиби на вогневому рубежі. “Чистими” лижами тернополянин показав восьмий час.

Відзначимо, що на цьому етапі заплановано ще й гонку переслідуванні, отож, і в ній Дмитро стартуватиме з вигідної позиції, лише в 15 секундах від третього місця.

Гонка переслідування відбудеться у неділю, а в суботу нас чекає не менш захоплива естафета. Сьогодні четверо українців фінішували в топ-26 гонки, продемонструвавши непогану готовність, отож, в української команди непогані шанси на високе місце.

Заради справедливості відзначимо, що на цьому етапі не виступає “основа” чоловічої збірної Норвегії, а також кілька сильних спортсменів пропускають гонки через інфікування на коронавірус.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі