Відбір підрядника для будівництва Північно-східного обходу Тернополя відбувається за відкритою міжнародною процедурою

Опубліковано:
13 Січня, 2022
Сьогодні о 14.15 відбувся розкриття тендерних пропозицій на реалізацію контракту з Будівництва північно-східної ділянки обходу м. Тернопіль (Лот 1) та транспортної розв’язки на км 315+629 а/д М-19 (Лот 2), Тернопільська область в рамках спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту «Транспортний зв’язок в Україні – Фаза I». Закупівля проводиться шляхом міжнародних конкурентних торгів згідно з правилами ЄІБ. Трансляція буде доступна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=IYQPfpBngz8.
У рамках контракту заплановане будівництво:
Північно-східної ділянки обходу м. Тернопіль — автошлях І категорії з 4 смугами руху. Він з’єднає населені пункти Шляхтинці та Смиківці й дві міжнародні траси М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече та М-30 Стрий — Ізварине.
Транспортної розв’язки в Тернопільській області на М-19 (км 315+629). Для забезпечення безпеки та умов транспортного руху постає необхідність будівництва транспортної розв’язки в різних рівнях на перетині дороги М-19 з північно-східною ділянкою обходу м. Тернополя.
Довжина майбутньої дороги (включно з відрізком у складі транспортної розв’язки) становитиме 8,4 км.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: