«Хочу спокійно працювати та подорожувати» – відомі тернополяни закликали вакцинуватися

Опубліковано:
13 Січня, 2022

Вакцинація від COVID-19 – єдиний дієвий спосіб зменшити ризики ускладнень від коронавірусу. Цю думку поділяють відомі мешканці Тернопільщини.

Читайте також

Як поскаржитися на неправдиву інформацію про вакцинацію
В Україні пенсіонери зможуть витратити 1 тисячу грн за вакцинацію на ліки
МОЗ роз’яснило, коли можна вакцинуватися перехворілим на COVID-19

– Пандемія коронавірусної хвороби — це велике випробування для усіх нас. Перемогти цю хворобу можемо всі разом за допомогою вакцинації. Я вакцинувався від COVID-19, щоб вберегти своє життя та життя тих, з ким я спілкуюся. Адже боятися потрібно хвороби, а не вакцинації, — розповідає отець Андрій Янішевський.

Пандемія COVID-19 стала непростим випробуванням для бізнесу. З введенням карантину компанії намагалися миттєво адаптуватися: працювати і надавати послуги віддалено. Однак, вакцинація — єдиний крок, щоб уникнути нових локдаунів.

— Я та моя команда вакцинувалася від коронавірусної хвороби, щоб не боятися планувати майбутнє та розвивати свій бізнес, – каже Тарас Ковальчук.

null

 

Вакцинуймося, аби бути вільними! — Так само вважають і відомі тернопільські представники шоу-бізнесу.

— Не така страшна вакцинація як те, що про неї пишуть у соцмережах. Ми з рідними вакциновані. Я вважаю, чим більше вакцинованих, тим менше шансів у коронавірусної хвороби, — переконаний Тарас Стадницький.

— Боятися та сидіти у хаті — це не моє. Я вакцинувалася від COVID-19, тому, що хочу спокійно працювати та подорожувати. Я довіряю науці та медикам, а не пліткам в інтернеті, – каже Таня Песик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: