«Мені сумно залишати Тернопіль», — екс-бомбардир тернопільської «Ниви» звернувся до вболівальників

12.01.2022 11:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Нападник "Ниви" Сергій Кисленко, який днями уклав контракт із "Поліссям", звернувся до уболівальників та розповів деталі переходу до житомирського клубу.
 
"Хочу звернутися до усіх уболівальників "Ниви", які протягом цих трьох сезонів підтримували мене та усю нашу команду. Мені сумно залишати Тернопіль, адже я дійсно дуже звик до цього міста. У "Ниві" зібрався надзвичайно хороший колектив і мені буде не вистачати кожного з вас. Проте таке футбольне життя і для мене наступає його новий етап.
 
З "Нивою" у мене влітку завершувався контракт. З керівництвом клубу ми уклали джентльменську угоду. Я погодився продовжити контракт ще на рік, а керівники погодились мене відпустити у разі хорошої пропозиції від іншого клубу. Так і сталось, і від вчорашнього дня я уже є гравцем "Полісся".
 
Ще раз хотів би подякувати усій нашій команді та уболівальникам! Сподіваюсь, одного дня ми ще обов'язково зустрінемось! А "Ниві" бажаю всього найкращого та нових перемог!" — цитує Кисленка пресслужба клубу.
 
Сергій Кисленко - кращий бомбардир "Ниви" в новітній історії. Сума відступних для "Ниви" за нападника склала 100 тисяч доларів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі