На Бережанщині правоохоронці упіймали браконьєра. Чоловік застрілив косулю. Про це повідомляють у Тернопільському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Читайте також

На Тернопільщині впіймали браконьєра
Понад 100 кг риби незаконно виловили на Тернопільщині
Півтонни риби виловили браконьєри на Збаражчині

«09 січня 2022 року біля 8 год. 30 хв. рейдовою групою ДП «Бережанське лісомисливське господарство» в мисливських угіддях підприємства було затримано браконьєра. Чоловік без належного на те дозволу( ліцензії на право добування) у заборонений час та в недозволеному місці відстріляв козулю європейську. Лісовою охороною на місце події була викликана оперативна група поліції для з’ясування обставин, про що відповідно складено адміністративний протокол. Представниками ДП «Бережанське лісомисливське господарство» оформлено відповідні документи та передано до суду для притягнення виявленої особи до відповідальності та відшкодування збитків завданих господарству»,розповідають в управлінні лісового та мисливського господарства.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #браконьєр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: