«Контінентал» допомагає поширювати Вифлеємський вогонь

Опубліковано:
11 Січня, 2022

Уже доброю традицією для Компанії «Контінентал Фармерз Груп» стала підтримка міжнародної скаутської акції — «Вифлеємський вогонь миру». У різдвяну пору представники «Національної скаутської організації України — Пласт» поширюють символічний вогник усією Україною. Його передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні.

Читайте також

«Миколай на Континенті» мандрував західними областями України
За підтримки «Контінентал» висаджено понад вісім тисяч дерев
«Контінентал Фармерз Груп» збирає урожай картоплі

Вогонь миру запалюють у Вифлеємі, в місці народження Ісуса Христа, та щороку поширюють по цілому світі. Він знаменує мир, любов і добро, світлу радість різдвяного дива, надію на краще майбутнє. Пластуни передають Вогонь миру в усі свої осередки, таким чином він потрапляє в кожну область України. Зокрема, однією із найважливіших місій «Пласту» в кампанії поширення Вифлеємського вогню миру є передати цей символ миру й любові українським військовим, які захищають нашу країну від російської агресії.

«Наша Компанія підтримує пластову акцію “Вифлеємський вогонь миру” вже шостий рік поспіль. Щоразу Компанія виділяє кошти на транспортні витрати, пов’язані з розвезенням вогню, а також на виготовлення спеціальних атрибутів — дерев’яних лампадок, у яких передається вогонь, додаткових свічок, пам’ятних календарів та інформаційних буклетів. Цього року “Контінентал” виділив приблизно 100 тис. грн», — розповів співкоординатор проекту, провідний менеджер соціально-інвестиційного відділу «Контінентал Фармерз Груп» Василь Капустинський.

Працівники «Контінентал» долучилися до поширення Вифлеємського вогню миру на усій території своєї присутності, а це — 5 областей Західної України: Тернопільська, Львівська, Хмельницька, Івано-Франківська та Чернівецька. Зворушливі церемонії передавання вогню розпочалися перед Днем святого Миколая, щоб кожен вірянин зміг запалити ним свічку на Святвечір.

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: