Скрипаль-віртуоз Олександр Божик їде до Тернополя

Опубліковано:
10 Січня, 2022

Менше двох тижнів залишилося до концерта скрипаля-віртуоза Олександра Божика, який відбудеться 21 січня о 19:30 у ДрамТеатрі ім.Т.Шевченка.

Музикант виступатиме у супроводі рок-бенду, повідомляють організатори.
У програмі – найкращі світові та українські хіти: Vivaldi, AC/DC, Imagine Dragons, Nirvana, Coldplay, Queen, Adele, Беz Обмежень, Океан Ельзи та інші. Звучатиме також авторська музика Божика та кавери із проєкту Bozhyk Duo.

Традиційно на гостей концерту чекають шоу-номери, інтерактиви з глядачами та виступ яскравих солістів, імена яких музиканти ще поки не оголошують.

До слова, квиток на концерт Олександра Божика у супроводі рок-бенду – це найкращий подарунок до Новорічних свят. Не пропустіть масштабне музичне дійство на чолі з скрипалем-віртуозом, на якому окрім своїх найкращих номерів музиканти будуть прем’єрити абсолютно нову музику!

Квитки тут:

17:00 – www.bit.ly/3cGILj0

19:30 – www.bit.ly/3r661PJ

Концерти відбудуться з дотриманням карантинних вимог.

Довідка:
Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика.

 

Суперфіналіст популярного телешоу “Україна має талант”, рекордсмен “Книги рекордів України”, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

 

Учасник багатьох телевізійних шоу та проєктів, зокрема, одного з найпопулярніших шоу у світі- “Британія має талант”. Після свого феєричного виступу на польському телешоу “Mam talent!” його назвали “Джиммі Хендріксом серед скрипалів”.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  Божик

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #божик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: