Тиждень з проломаним черепом: жителя Теребовлянщини побили напередодні Нового року, але він до лікарів не звернувся

Опубліковано:
10 Січня, 2022

Майже тиждень житель Теребовлянської територіальної громади перебував дома з проломаним черепом. Проте, коли біль став нестерпним, він звернувся до лікарні. Медики про травмованого 33-річного чоловіка повідомили поліцію.

Читайте також

Бережанця до смерті побили товариші по чарці
У Тернополі підлітки побили 13-річного хлопчика
20-річну дівчину побили за співпрацю з поліцією

За словами начальника відділення поліції №3 Теребовлі Андрія Купчака, напередодні нового року, 31 грудня, до потерпілого прийшов знайомий. Між чоловіками виник конфлікт і гість схопив палицю й кілька разів вдарив нею господаря по голові. Чоловік втратив свідомість, але ні медиків, ні поліцію  не викликав. 

Дев’ятого січня жителю Теребовлянщини стало погано, дружина викликала швидку. Рентген показав, що у нього крововилив та перелом черепа. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення. 

Встановили працівники поліції особу дебошира – це раніше судимий уродженець Закарпаття, 1993 року народження. Він притягувався до відповідальності за тілесні ушкодження. У суді розглядається й провадження згідно статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. 

Останній факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побили, #тернопіль, #тернопільські новини, #череп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: