Дмитро Підручний завершив етап Кубка світу в ТОП-40, але зі стрільбою щось треба робити

Опубліковано:
9 Січня, 2022

Сьогодні в німецькому Оберхофі завершився черговий етап Кубка світу з біатлону. Тернополянин Дмитро Підручний змагався у гонці переслідування.

Читайте також

В організмі тернопільського призера міжнародних змагань з біатлону виявили допінг
Двадцять з двадцяти: Олена Білосюк (Підгрушна) завдяки чистій стрільбі фінішувала 13-ою
На етапі Кубку світу завершилися спринтерські гонки. Якими були тернополяни?

Дмитро у спринтерській гонці через вкрай невдалу стрільбу посів лише 44-те місце і змушений був стартувати з величеньким гандикапом. Не впорався тернополянин з важкими погодними умовами і цього разу, “мазанувши” ще 6 разів.

Прикро, що все це відбувається на тлі досить непоганої функціональної готовності нашого біатлоніста. ось і зараз за швидкістю, наприклад, на останньому найважливішому колі дистанції Дмитро – у топ-10. Та це дозволило, однак, боротися українцю лише за місце в очковій 40-ці. Тернополянин справді обійшов кількох суперників і фінішував 38-им. Проте це маленька втіха.

До речі, молодші партнери по команді знову виступили краще Дмитра. Завдяки вдалій стрільбі Богдан Цимбал фінішував 23-ім, а Антон Дудченко – 26-им.

Реалізувати свої амбіції і принаймні покращити стрільбу Дмитро Підручний намагатиметься вже на наступному етапі в Рупольдингу. Він стартує вже у середу, 12 січня. У загальному заліку Кубка світу Підручний тепер 32-ий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підручний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: