Календар ювілейних дат від письменниці Любові Малецької

Опубліковано:
8 Січня, 2022

Членкиня НСПУ Любов Малецька упорядкувала «Календар ювілейних дат літераторів Тернопільської обласної організації Національної Спілки письменників України (2021-2025)». Це вже другий її цікавий проєкт. Ознайомитись із ним можна на сайті КУ «Тернопільська міська ЦБС». Бібліотека-філія №4 для дітей», де зараз працює талановита письменниця.

Читайте також

Літературно – письменницька мапа від Любові Малецької

Її дописи на бібліотечному сайті «Бібліозернятко» завжди живі й надихаючі, про щоб вона не писала. Вміє бачити у малому велике. Мені завжди цікавий її погляд на життя чи ситуацію. Наперед знаю, що відповідь буде несподіваною, але такою, що змусить подивитись на світ іншими очима й з іншого боку. Тож коли я дізналася, що Люба запустила цікавий проєкт – Google мапу «Літературна Тернопільщина», моєму здивуванню не було меж. Взятись за таку працю під силу не кожному. Адже у теперішній Тернопільській організації НСПУ аж 72 особи. Це скільки треба було приділити часу та копіткої і ретельної праці, аби дзвонити, дізнаватись, запитувати, моніторити…  Але справу зроблено. Завдяки письменниці Любі Малецькій в Україні з’явилась літературна мапа, з допомогою якої можна дізнатися про місце проживання письменників нашого краю. А з допомогою календаря краяни мають змогу долучитися до ювілейних вітань письменників Тернопілля. 

Фото: Валентина Семеняк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Малецька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: