Україна здобула першу нагороду з біатлону в сезоні!

08.01.2022 17:17   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Сьогодні на етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі відбулися змішані естафети - класична і одиночна.

Читайте також

В організмі тернопільського призера міжнародних змагань з біатлону виявили допінг
Двадцять з двадцяти: Олена Білосюк (Підгрушна) завдяки чистій стрільбі фінішувала 13-ою
На етапі Кубку світу завершилися спринтерські гонки. Якими були тернополяни?

Першою в розкладі стояла класична естафета, в якій взяв участь тернополянин Дмитро Підручний. Однак, на жаль, вже перший етап у виконанні Артема Прими відкинув нашу збірну в кінець другого десятку, і в подальшому Дмитру, як і двом дівчатам Валі Семеренко і Юлії Джимі, довелося боротися максимум за 10-ту позицію. У підсумку на ній Україна і фінішувала.

Значно цікавішою і захоплюючою для нас була одиночна змішана естафета. Українська пара - Артем Тищенко і Дар’я Блашко - постійно перебували в числі претендентів на нагороди і в підсумку фінішували третіми!

Це перша нагорода для збірної України в цьому сезоні. Цікаво, що Артем Тищенко, який, м’яко кажучи, не хапає зірок з неба в інших біатлонних гонках, здобув уже третю (!) медаль Кубку світу саме в одиничних естафетах. Вперше це було в  2015 р., а вдруге - в 2018-ому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі