За тиждень курсування двоповерхового електропоїзда Skoda, який зупиняється у Тернополі, розпродали 90% квитків

Опубліковано:
8 Січня, 2022
30 грудня у перший рейс після дворічного очікування вирушив двоповерховий електропоїзд Skoda. Рівно тиждень він курсує за маршрутом Київ — Львів та зупиняється у Вінниці, Хмельницькому та Тернополі.
 
 
Поїзд стає надпопулярним серед пасажирів, населеність за перший тиждень курсування перевищила цифру у 90%. У перші ж дні нового року було розпродано 94% квитків.
 
Електропоїзд Skoda вийшов на маршрут 30 грудня після тривалого капремонту. Залізничники врахували побажання пасажирів: встановлено USB-розетки (по 2 розетки на кожні 4 місця та по 4 USB-роз’єми), у кожному вагоні встановлено відеоспостереження, головні вагони обладнані сповивальними столиками, є місця для велосипедів у кожному головному вагоні.
 
А щоб довго не розповідати, що до чого, — плануйте мандрівку двоповерховим електропоїздом Skoda. Квитки на поїзд №747/748 Київ — Львів можна придбати на сайті booking.uz.gov.ua та в офіційному чат-боті УЗ, в останньому також діє акційний кешбек 10% при оплаті картками Visa.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #залізниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: