Сьогодні вночі тернопільська поліція шукала двох підлітків, а вони поїхали на Львівщину «налагоджувати бізнес»

Опубліковано:
5 Січня, 2022

Про зникнення двох дітей 4 січня в Тернопільське райуправління поліції близько 23:00 повідомили їхні батьки. Вони заявили, що двоє хлопців ще о 17:00 пішли на секцію з плавання, але до неї не дійшли і додому не повернулися.

Спочатку родичі намагалися відшукати школярів самостійно, але не змогли, оскільки їхні телефони були вимкнуті. За допомогою звернулися до правоохоронців, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами начальника ювенальної превенції Тернопільського райуправління поліції, для пошуку дітей були одразу сформовані наряди, правоохоронці опитували сусідів, перевіряли відео з камер спостереження.

Знайшли дітей о 2:30, але на Львівщині. Як стало відомо згодом, тринадцятирічні хлопці поїхали в сусідню область до товариша-студента, аби обговорити питання заробітків – діти планували створити власний бізнес з продажу електронних сигарет. Їх вночі на одній з автозаправних станцій помітив екіпаж поліції, який проїжджав повз. Вони й повідомили про “бізнесменів” колегам з Тернополя.

Дітей повернули додому цілими та неушкодженими, а от батькам доведеться за вчинок хлопців відповідати згідно статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зникли діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: