На Монастирищині автомобіль ВАЗ злетів в кювет і перекинувся. Довелося викликати рятувальників

Опубліковано:
5 Січня, 2022

3 січня на Монастирищині близько 2:15 водій не впорався з керуванням автомобіля ВАЗ-2106 та злетів у кювет. Після цього автівка перекинулася і довелося викликати рятувальників.

Читайте також

У Тернополі на Злуки потрійна аварія. Рух ускладнено
У Тернополі чоловіка збили прямо на пішохідному переході
У Тернополі п’яний водій, який скоїв подвійну ДТП, отримав понад 20000 грн штрафу

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області, 3 січня на автодорозі поблизу с. Горішня Слобідка Монастириської територіальної громади Чортківського району водій автомобіля ВАЗ-2106, 1970 року народження, житель с. Швейків Монастириської територіальної громади Чортківського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив перекидання автомобіля. Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучався черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. За допомогою спеціального обладнання співробітниками ДСНС деблоковано (врятовано) одного з потерпілих, 2002 року народження, та передано працівникам екстреної медичної допомоги. З діагнозом «ЗЧМТ, церебральна кома» чоловіка госпіталізовано в КНП «Монастириська міська лікарня»

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: