Справу жінки, яка залишила на вулиці в Товстому немовля, скерували до суду

Опубліковано:
4 Січня, 2022

Прокурори Бучацької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки Чортківського району Тернопільської області, яка на початку листопада 2021 року народила вдома немовля і покинула його на території недіючого молокозаводу (ч. 2 ст. 135 КК України).

Читайте також

Правоохоронці встановили особу 31-річної матері, яка залишила немовля на вулиці в Товстому
За версією слідства, 2 листопада 2021 року обвинувачена вдома народила життєздатну дитину. Загорнувши хлопчика у ковдру та помістивши у поліетиленову сумку жінка перевезла новонароджену дитину у смт Товсте Чортківського району, де залишила її без допомоги у напівзруйнованому приміщенні колишнього молокозаводу. Врятувала немовля інша дитина – 14-річна місцева мешканка, яка проходила повз будівлю і почула дитячий плач. Вона забрала пакет з дитям, занесла в місцеву крамницю та викликала поліцію й медиків, які доправили немовля до лікарні, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.
 
Невдовзі правоохоронці встановили особу матері. Нею виявилась 31-річна жителька одного із сіл Чортківського району, що разом з чоловіком виховує 4  дітей.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Бучацької окружної прокуратури завершили розслідування кримінального провадження.
 
Довідково: санкція ч. 2 статті 135 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #немовля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #товсте
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: