М’ясо до новорічного столу: рулет з фаршу з сиром і перцем

Опубліковано:
31 Грудня, 2021

500 г свинячого фаршу, 100 г тертого сиру твердих сортів, 30 г дрібно натертого сиру Пармезан, 2 великі болгарські перчини різного кольору, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 1 яйце, зелень петрушки і кропу, оливкова олія, сіль, мелений перець.

Читайте також

Рецепт ніжного і смачнющого м’яса у фользі
Що готувати в грудні: рецепти страв із сезонних продуктів
Покроковий рецепт фантастичних м’ясних рулетів

Болгарський перець помити, видалити перегородки і насіння. Потім нарізати соломкою і протушкувати на оливковій олії до напівготовності під закритою кришкою, після чого дати йому охолонути.

Фарш з’єднати з тертим твердим сиром, додати панірувальні сухарі, яйце, сіль і мелений перець. Ретельно перемішати. Викласти масу між двома шарами пергаментного паперу і качалкою розкачати пласт завтовшки 0,5 см.

Зняти верхній шар паперу, всю поверхню фаршу посипати тертим пармезаном і дрібно посіченою зеленню. Викласти зверху болгарський перець і за допомогою нижнього аркуша паперу сформе6рувати з м’яса рулет. Щільно загорнути рулет у папір для випічки і зав’язати краї. Запікати в розігрітій до 180° С духовці 30-40 хвилин.

Готовий м’ясний рулет остудити і розрізати на порційні шматки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кухня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: