До спілчанської світлиці завітала Богдана Дурда

Опубліковано:
30 Грудня, 2021

Напередодні Новоріччя до Тернопільської спілчанської світлиці завітала усіма шанована українська художниця, поетеса, авторка і виконавиця пісень Богдана Дурда. Тернополяни ще й досі під враженнями від її творчого мистецького вечора в Українському Домі «Перемога».

Читайте також

Цю книгу повинен мати кожний, хто живе в Україні
«Добра дитина» Віктора Насипаного – це бальзам для душі
«Відлуння душі» стало… книгою

У її виконанні прозвучали пісні українською та іспанською мовами, серед них – з посвятою захисникам Донецького аеропорту та світлої пам’яті українській поетесі Марті Чопик, з якою довго і щиро приятелювали. Пані Богдана декламувала поетичні твори, ділилась набутими життєвими знаннями, адже свого часу жила і працювала в Донецьку. Із 1996 року – на творчій роботі. У її творчому доробку персональні мистецькі виставки художніх полотен. У творчому доробку поетичні збірки «На грані: Вірші, пісні» (2001), «Ріка життя: Поеми, поезії» (2003), «Лабіринти долі» (2006) . Має численні публікації у газетах «Свобода», «Вільне життя», мистецькому альманасі «Подільська толока». Вона ілюстраторка власних книг та книги для дітей Марти Чопик «А що бачать очка».

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #творчість, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: