До 11 років позбавлення волі за грабежі засуджено організатора групи на Тернопільщині

Опубліковано:
30 Грудня, 2021

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у суді стосовно 3 учасників організованої групи – громадян однієї з іноземних держав, які впродовж травня – листопада 2020 року грабували тернополян (ч. 5 ст. 186 КК України). Організатора групи засудили до 11, а інших учасників до 10 та 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.

Встановлено, що група, до складу якої увійшли двоє братів та їх знайомий, діяла у Тернополі за чітким планом. Перед вчиненням грабежів підозрювані збирали інформацію про майбутніх жертв, вивчали їх щоденні маршрути, місце проживання та розташування  камер відеоспостереження поблизу житла.
 
У жінки, яку підозрювані пограбували у під’їзді житлового будинку, вони відібрали сумку з майже 400 тис грн. У наступної жертви чоловіки забрали 75 тисяч грн. Коли ж третій потерпілий пробував чинити опір нападникам, його побили до втрати свідомості й утекли, прихопивши 80 тис грн.
 
Після останнього пограбування їх затримали правоохоронці.
Також з’ясовано, що стосовно 2 братів – іноземців відповідно до Указу Президента  України №203/2021 застосовані персональні обмежувальні заходи (санкції).
 
Про це інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіжники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: