На Чортківщині злодій у грудні обікрав і крамницю, і приватну хату

Опубліковано:
30 Грудня, 2021

У вчиненні крадіжки з магазину та приватного будинку співробітники Чортківського районного відділу поліції підозрюють 28-річного жителя району. Вийшли на слід зловмисника та встановили його місцеперебування співробітники карного розшуку.

Читайте також

Скористалися, що ніхто не живе: двоє раніше судимих чоловіків крали з приватного господарства
У Почаєві аферисти вкрали в жінки понад 14 тисяч гривень
Тернопільська поліція розшукує двох чоловіків, які вкрали дитяче харчування з супермаркету (ВІДЕО)

Повідомлення про крадіжку з магазину надійшло до правоохоронців на початку грудня. З крамниці у селі Шульганівка невідомий виніс продукти харчування, гроші та мобільний телефон. Загальна сума збитків – майже 5 000 гривень. Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що до торгового закладу проникли вночі, відваживши металопластикове вікно.

Ще одна крадіжка зі схожим способом проникнення до приміщення через декілька днів трапилася у сусідньому селі Нагірняка. З нежитлового будинку викрали телевізор та тюнер.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний житель району. Чоловік нещодавно звільнився умовно-достроково з в’язниці та перебував на випробувальному терміні.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Оперативні заходи тривають, поліцейські продовжують перевіряти причетність фігуранта до вчинення інших злочинів на території району.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області  

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/chortkivski-operativniki-vstanovili-prichetnist-ranishe-sudimogo-zhitelya-rajonu-do-vchinennya-dvox-kradizhok-z-proniknennyam/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: