Порошенко у другому турі обходить Зеленського, - соціологія

29.12.2021 21:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, у першому турі Володимир Зеленський отримав би 17,5% від усіх опитаних або 24% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме. За Петра Порошенка готові голосувати відповідно 11% і 16% опитаних.

Читайте також

Держзрада для попередника: як українські політики відреагували на підозру Петру Порошенку
Петру Порошенку оголошено підозру про державну зраду та сприяння тероризму
Мольфарка розповіла, що президент Зеленський не добуде свою каденцію. Наступний президент жінка?

Петро Порошенко у другому турі президентських виборів перемагає Володимира Зеленського. Такі дані оприлюднили соціологи під час прес-конференції "Новорічні сподівання і несподіванки: з якими почуттями і думками українці проводжають старий і зустрічають Новий рік". Організатором дослідження є Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Центром Разумкова.

У другому турі П.Порошенко обходить В. Зеленського. За Петра Порошенка готові голосувати 50,1% голосів тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме За Володимира Зеленського 49,9%.

Як відомо, у другому турі президентських виборів у 2019 році Володимир Зеленський набрав 73%, Петро Порошенко – 24%.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" імені І. Кучеріва з 17 по 22 грудня 2021 року методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі