Винесли 20 золотих виробів: на Шумщині шукають двох шахрайок, які обікрали подружжя пенсіонерів

Опубліковано:
29 Грудня, 2021

У вчиненні крадіжки співробітники поліції підозрюють двох жінок. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Читайте також

Скористалися, що ніхто не живе: двоє раніше судимих чоловіків крали з приватного господарства
У Почаєві аферисти вкрали в жінки понад 14 тисяч гривень
Тернопільська поліція розшукує двох чоловіків, які вкрали дитяче харчування з супермаркету (ВІДЕО)

Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до співробітників Шумського відділення поліції від 71-річної жительки  Шумська. Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили, що вдень на подвір’я пенсіонерів зайшли дві невідомі жінки. Допоки господарі були у літній кухні, зловмисниці пробралися до їх оселі і винесли звідти  20 найменувань золотих виробів. До будинку проникли, скориставшись тим, що потерпілі залишили ключ в замку вхідних дверей. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.  

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому пересувалися зловмисниці,  та вживають заходів з метою затримання їх, а жителів області застерігають не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців. Завжди замикайте вхідні двері та не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення, а ключі забирайте з собою. Розкажіть про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, чим і користаються зловмисники.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: