Поліцейські Тернопільщини затримали юнака, який завдав ножове поранення товаришу

Опубліковано:
28 Грудня, 2021

З проникаючим ножовим пораненням 27 грудня бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала жителя Монастириської територіальної громади, 2000 року народження. Травми потерпілому завдав його товариш-односельчанин. Лікарі про травмованого одразу повідомили працівників поліції.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що компанія з п’ятьох однолітків зібралася в будинку свого товариша. Молоді люди розпивали спиртні напої, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Близько першої ночі між двома гостями виник конфлікт у ході якого 23-річний хлопець кухонним ножем завдав удар в живіт односельчанину. Потерпілий втратив багато крові, але оскільки хлопці одразу викликали медиків, це врятувало йому життя.

Нападника затримали згідно із статтею 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

null

 

 

null

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поранення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: